Wat vinden klanten van mij

Reacties

5

Bedankt voor de altijd gezellige knipbeurten. De jongens (en soms ook de meiden) heb je altijd netjes geknipt, je had altijd geduld ook al zaten ze niet altijd stil :-). Zelfs de jongste liet zich de laatste keer door jouw knippen. Helaas zijn wij nu ook verhuisd en moeten we op zoek naar een nieuwe kapster. Ik kwam met inpakken nog wat foto's van onze oudste tegen als bruidsmeisje met het mooie kapsel wat jij op je vrije dag super vroeg kwam maken...We zullen nog vaak aan je gezellige uurtjes terug denken. Veel succes, wie weet krijg je het daar net zo druk als in Alphen. Groetjes van ons allemaal uit Wijk en Aalburg

Na een flyer op de mat te hebben gekregen met als reclame "kapper aan huis' maakte ik een afspraak met Mirjam, Nu dat ze zou gaan vertrekken naar een nadere kant van het land besef ik het dat ze voor ongeveer 6 jaar mijn kapster is geweest. Ze is vriendelijk, meedenkend, gezellig en heeft ervaring! erg bedankt voor alle bezoeken aan huis en omdat ik er altijd netjes uitzag! Ik weet zeker dat je snel weer een klantenkring zal opbouwen, sneller dan ik een goede kapper zal vinden!!!

Vriendelijk, klantgericht altijd op tijd. Klantgericht, staat open voor feedback Jammer dat je verhuisd bent Succes met het opbouwen van nieuwe klanten Bedankt voor al je knipnbeurten Gr Fred en Rita

Wat gaan wij Mirjam missen want wat was het altijd prettig om door haar geholpen te worden. Dat gold voor mijn hele gezin. Met kleintjes kan ze goed overweg en zodoende was voor hen een knipbeurt nooit een probleem.Mirjam stelde zich ook altijd heel flexibel op ; gezien wij allebei onregelmatig werken was het soms best lastig een afspraak te plannen. Mirjam zocht altijd net zo lang tot er een geschikt tijdstip werd gevonden. Soma kwam ze dan zelfs 2 x ! Mirjam, bedankt voor je goede zorgen! Succes met je nieuwe start !!

Was iedere keer, dat Mirjam bij ons thuis kwam om te knippen, zeer tevreden over het resultaat. Ze geeft advies en, in mijn geval alleen knippen, deed ze dat zoals je aangeeft het te willen. Ik schrijf deed, want ze is verhuisd, en moet ik op zoek naar een andere kapster. Jammer Mirjam was bij ons een begrip, bij 3 generaties, mijn dochter en kleindochters. Ze verstaat de kunst om een 2 jarige zo op gemak te stellen, zodat die daarna enthousiast aan papa vol trots vertelde "Mijam haartjes knipt" Mirjam, succes met opbouwen van nieuwe klantenkring, ben ervan overtuigd, dat het je lukt!! Suc-acht!! .